Otok z bogato zgodovino, prijetno mediteransko klimo, pisanimi balkoni, čistim morjem in dom svetovne legende dr. Edwarda de Bona.

Ogledali si bomo  Institut  Edwarda de Bona, se osebno srečali z njim, obiskali otok Gozo, glavno mesto Valletta in obiskali Učečo se oganizacije Hill Top Gardens.

Program

  •  Obisk Instituta dr. Edwarde de Bono   
    Inštitut za razvoj  lateralnega razmišljanja  
    Institut je bil ustanovljen skupaj z Univerzo Malta in sodeluje z dr.Edwardom de Bono že od leta 1992. Sprva je sodelovanje predstvljalo le uporabo nekaterih orodij, ki jih je razvil prof. De Bono, kasneje pa se je sodelovanje nadgradilo z različnimi aktivnostmi.
    Na Institutu nas bo prijazno sprejela direktorica dr. Leonie Baldacchino

 

Valletta, imenovana tudi “mesto trdnjava” in “mesto, ki so ga zgradili gospodje za gospode”, je glavno mesto republike Malte ter upravno in trgovsko središče malteških otokov. Sprehod po ozkih uličicah polnih trgovinic in prijaznih lokalčkov navduši še tako ravnodušnega turista. Potrudili se bomo, da skupaj z nami doživite ta utrip tudi sami.

  • Obisk gospodarske zbornice Malta in networking.

Če ste že bili na Malti je izobraževalna ekskurzija odlična priložnost za obisk poslovnih partnerjev s katerimi že sodelujete in negovanje stikov z njimi, saj se bliža zaključek koledarskega in za mnoge tudi poslovnega leta.

  • Obisk pri ministru za šolstvo in županu otoka Gozo

Otok Gozo predstavlja del Malte. Je zgodovinsko bogat in priljubljeno središče za turiste, ki cenijo kristalno čisto vodo, lepe plaže in vodne športe. V sodelovanju z županom želi Life Learning Academia v letu 2018 organizirati prvi poletni učni in mentorski kamp.

 

 

Strokovna ekskurzija na Malto