Matjaž Mulej je dobil najvišje priznanje za dosežke v teoriji sistemov in kibernetiki na svetu

  1. medalja WOSC (Svetovne organizacije za sisteme in kibernetiko, Lincoln, UK, stare 50 let), imenovana po Norbertu Wienerju, avtorju kibernetike, in 4. v zadnjih 20 letih je bila dodeljena zasl. prof., dr., dr. Matjažu Muleju iz Univerze v Mariboru, Ekonomsko-poslovne fakultete (teorija sistemov in inovacij), za izjemne prispevke k razvoju teorije sistemov in kibernetike. 

Read more “Matjaž Mulej je dobil najvišje priznanje za dosežke v teoriji sistemov in kibernetiki na svetu”

ACADEMIC ECONOMIC CONGRESS – 2019 Robotizacija in digitalizacija – delovna mesta prihodnost

Že šesto leto v družbi najboljših podjetij in najboljših predavateljev

 

Life Learning Academia, je že šesto leto pripravila Academic Economic Congress, na katerem se podelijo priznanja Učečim se organizacijam – Learning Brand, letos pa so prvič tudi razglasili najboljšega predavatelja in izobraževalno agencijo 2019.

 

Letos gredo priznanja v roke vsem, ki so uspešno zaključili predpisan certifikacijski proces, prvič pa so podelili tudi priznanja za Najboljšega predavatelja 2019 in Najboljšo izobraževalno agencijo 2019.


Laskavo priznanje »Predavatelj leta 2019« je prejela Ksenija Benedetti kot najboljša predavateljica preteklega leta in Agencija Poti kot »Najboljša izobraževalna agencija 2019«

Med prejemniki certifikatov Učečih se organizacij – Learning Brand pa so bili: Adria Mobil, Talum, Eles, Kolektor, Snaga Maribor, Občina Ljutomer, TD Bohinj in mnogo drugih.

 

Priznanja sta podelili direktorica Life Learning Academije mag. Marjetka Kastner in podpredsednica Učečih se organizacij Eva Cvelbar Primožič.

 

Udeleženci konference so bili iz 12-ih različnih držav, saj je dogodek Academic Economic Congress usmerjen v promocijo znanj in zavedanje, da sta učenje in znanje sestavini, brez katerih organizacije v prihodnosti ne bodo mogle uspešno delovati in obstati, saj napredni tehnološki procesi in hitre spremembe na trgu zahtevajo vedno nova znanja in veščine.

Mednarodna konferenca, ki je letos potekala pod naslovom  »Robotizacija in digitalizacija – delovna mesta prihodnosti« je ponudila priložnost, da so različne fokusne skupine oblikovale mnenja ter usmeritve in se pogovarjale o izkušnjah z roboti in digitalizacijo.

Priznanje najboljši agenciji po izboru LB organizacij
Priznanje najboljši predavateljici po izboru LB organizacij

DR. AKKAN SUVER RECEIVES OUTSTANDING SERVICE MEDAL FROM BULGARIA

The International Foundation for Sustainable Peace and Development, based in Sofia, awarded Honorary Consul General of Montenegro in Istanbul and the President of the Marmara Group Foundation Dr. Akkan Suver with the Outstanding Service Medal.

Speaking at the Medal Ceremony, in which the Turkish Deputy Secretary of State Yavuz Selim Kıran was also present, Prof. Dr. Dimitar Kostov explained that the Medal was presented to Dr. Akkan Suver for the outstanding leadership of peace, stability and dialogue that he put forward in the Balkans.

 

The Manager of IFIMES Visiting The Undersecretary of OZN Soares

NEW YORK, March 14 2019

  The manager of International Institute for Middle-East and Balkan Studies (IFIMES) Zijad Bećirović, Ph.D. and the head represantative of IFIMES at ECOSOC/UN Irena Mernik Knee have met with the undersecretary for legal aspects at OZN  Miguel de Serpa Soares at the OZN headquarters in New York.

Foto:  (levo) Zijad Bećirović, Miguel de Serpa Soares, Irena Mernik Knee

THE ORAL DEFENSE OF DOCTORAL DISSERTATION – TADEJA KOTAR

Faculty of Medicine of University of Ljubljana:

Dr. TADEJA KOTAR will present her doctoral dissertation titled: »Clinical usability of molecular methods to demonstrate the disease agents of infectious diarrhea in adulthood« on Thursday, March 28th 2019 at 11 am in the boardroom of the administration office at the Faculty of Medicine of University of Ljubljana. The address is Vrazov trg 2/I, Ljubljana.

 

X
X