ambasadorji-znanj-in-slovenije-in-tujine-foto-katja-kodba

82 Ambasadorjev znanj iz Slovenije in celega sveta bo v prihodnje svoje znanje in izkušnje prelagalo na ambiciozne in perspektivne mlade. 52 Ambasadorjem znanj od lani, med drugim Zdenki Kahne, lastnici Kozmetike Kahne, Tanji Skaza, direktorici Plastike Skaza in Ladu Leskovarju, pevcu, se je letos pridružilo še 30 novih. Iz tujine so to dr. Edward De Bono z Malte, Diane Lang iz Južnoafriške republike, Asanga Abeyagoonasekera s Šrilanke in dr. Nikica Gabrić, direktor in lastnik Klinike Svjetlost.

Ambasadorji znanj so podelili priznanja Referenca vsem tistim mladim, ki so podjetjem ali organizacijam prispevali inovativne ideje ali napredno znanje in jim bodo omogočala lažjo zaposlitev. Aplavz in priznanja so si prislužili tudi Mentorji, ki so nesebično vlagali čas in energijo v mlade. Predsednica Učečih se organizacij Andreja Jernejčič Vizjak pa je podelila certifikat Učeča se organizacija vsem tistim, ki želijo poudariti in promovirati pomen izobraževanja.

Ambasadorji znanj so se srečali tudi s podžupanom Mestne občine Ljubljana Alešem Čerinom. Ta jim je predstavil Ljubljano in jim čestital ob prejemu častitljivega naziva. Povabil jih je tudi, naj prestolnico še kdaj obiščejo.

Častni pokrovitelj dogodka je bil predsednik vlade Republike Slovenije dr. Miro Cerar, častna gostja pa ministrica za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, dr. Anja Kopač Mrak, ki je skupaj z idejno vodjo projekta mag. Marjetko Kastner, ki je hkrati lastnica in direktorica Life Learning Academie, podelila nazive Ambasadorji znanj.

srecanje-pri-podzupanu-mo-ljubljana  srecanje-pri-podzupanu-mo-ljubljana-2

Ambasadorje znanj iz celega sveta sprejel podžupan